Saints Row: Gat Out of Hell

Saints Row: Gat Out of Hell kép

A Saints Row: Gat Out of Hell a Saints Row IV önállóan is játszható kiegészítője. A játékban Johnny Gat, a kooperatív módban pedig Kinzie Kensigton bőrébe bújhatunk és feladatunk megmenteni a Saints-ek vezetőjét, akit a sátán elrabolt. A játék a pokolban játszódik 5 különböző szigeten, ahol ha teljesítjük a küldetéseinket, akkor bejuthatunk a középen tornyosuló fellegvárba, ahol maga az alvilág ura vár ránk. A Gat Out of Hell természetesen, ahogy az alapjáték is, nyitott világú TPS rengeteg mellékküldetéssel és tennivalóval valamint továbbra is szerezhetünk szuperképességeket.


Agents of Mayhem - ez lesz a Saints Row készítőinek új játéka?

Hír | 2016.05.05 11:47

A Saints Row szériáért felelős Volition bejegyeztetett egy vadonatúj védjegyet, az Agents of Mayhemet, amelynek eredetére valószínűleg már fény is derült.

Saints Row: Gat out of Hell teszt - szentek a pokolban

Teszt | 2015.02.23 20:38

A Volition a pokolba kíván minket a Saints Row 4 önálló kiegészítőjében, ahová Johnny Gat is velünk tart.

Saints Row: Gat out of Hell - szippantott már be a Pokol? Akkor neked ez kell! (videó)

Hír | 2015.01.16 17:11

Egy hét múlva érkezik a Saints Row: Gat out of Hell, amihez ma megjött a szokásosan rendhagyó launch trailer is, a teleshop reklámok stílusában.

Saints Row: Gat out of Hell - így készül a szinkron (videó)

Hír | 2014.12.12 09:57

A Saints Row játékokban soha nem volt probléma a szinkronnal; most megismerhetitek azokat, akiknek ezt köszönhetjük, és betekinthetünk a szinkronizálás kulisszái mögé. Még a fejlesztők is sokkot kaptak néhány módszertől.

Saints Row: Gat out of Hell - ilyen egy musicalbetét (videó)

Hír | 2014.12.04 12:00

Amikor a sátán lánya nem akar hozzámenni az apja által kiszemelt szenthez, az egyetlen megoldás az éneklés. Ötperces videót kaptunk a Saints Row: Gat out of Hellhez, és nem győzzük a könnyeinket törölgetni.

Saints Row: Gat out of Hell megjelenés - hamarabb jön, mint gondoltuk

Hír | 2014.10.15 20:09

A Deep Silver nemrég bejelentette, hogy eltolják az érkező Saints Row epizód megjelenési dátumát, ám nagy meglepetésre most abba az irányba, amelyikbe szeretnénk.

Saints Row: Gat out of Hell - üdvözöl a pokol (videó)

Hír | 2014.09.25 08:00

A Saints Row következő epizódjában az alvilág legsötétebb bugyraiba látogatunk majd el, hogy elbeszélgessünk a Sátánnal. Mit keres vajon ott egy mentőautó?

Egy régi motoros hagyja ott a Saints Row csapatát

Hír | 2014.09.16 08:52

Steve Jaros, a kreatív rendező bejelentette, hogy tíz év után otthagyja a Volitiont. A Valve várja őt tárt karokkal, valami még be nem jelentett projekten dolgozik majd. Nem biztos, hogy a Half-Life 3 lesz az.

Saints Row: Gat Out of Hell - olyan, mint egy Disney mese

Hír | 2014.09.03 10:39

A Saints Row sorozat kapcsán legkevesebbszer talán a tündéri Disney-mesék merülnek fel, pedig a Gat Out of Hell többet merít belőlük, mint gondolnánk.

Saints Row: Gat Out of Hell bejelentés - jövőre jön, Sátán a főellenség (frissítve)

Hír | 2014.08.29 19:49

Nem Saints Row V és nem Saints Row 666: a következő Saints Row játék a Gat out of Hell alcímet viseli, és a Sátán ellen vehetjük fel a harcot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)