Saw 2

Saw 2 kép

A Konami a Fűrész című horrorfilmekből készült Saw nem túl fényes fogadtatása ellenére is úgy döntött, hogy elkészíti a Saw 2-t, mely időben a második és a harmadik mozifilm között játszódik. A Zombie Studios fejlesztői sokat javítottak az első részben sokat kritizált harcrendszeren, és finomítottak valamennyit a grafikán is, ami sajnos így se lett sokkal szebb. A játék hangulata viszont továbbra is hitelesen adja vissza a filmek borzalmakkal teli légkörét, ráadásul a készítők szerint még az első résznél is véresebb lesz, de gondolkodnunk is sokkal többet kell, mert a fejtörők és csapdák is megszaporodnak. A Saw 2-ben Tapp nyomozó fiát, Michaelt alakítjuk, aki mindenáron meg akarja tudni, hogy édesapjának miért kellett meghalnia, milyen borzalmakon ment keresztül, és persze ki lehet a gyilkos. A hosszú, embert próbáló nyomozás során Michael szembesül Jigsaw világának legsötétebb rémségeivel, és a végső győzelem érdekében a gyilkos saját módszereit is kénytelen lesz bevetni. Igazi túlélőhorrorra számíthatunk. A Saw 2 2010 őszén érkezhet meg Xbox 360 és PS3 konzolokra, ám PC-s verzióról egyelőre nincs szó.


Saw II Flesh & Blood - Tizenöt percnyi brutalitás

Hír | 2010.10.27 18:15

A Saw folytatása ugyanolyan brutális, mint elődje

Saw 2 - Trailer érkezett

Hír | 2010.04.13 10:45

Itt az első rémes és véres trailer a Saw 2-ből

Saw 2- Ősszel fűrészelünk

Hír | 2010.04.12 08:58

Bár a Saw első része nem aratott elsöprő sikert, hamarosan újra fürödhetünk a vérben.

Saw 2 - Screenshotok reggelihez

Hír | 2010.04.10 09:31

Jön a Saw 2. Máris kaptunk néhány valóban étvágygerjesztő screenshotot belőle!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)