Scarface: The World is Yours

Scarface: The World is Yours kép

A Scarface című film alapján készült játékban Tony Montana a semmiből küzdötte fel magát Miami alvilágának fejévé, majd vesztett is el hatalma csúcsán mindent. A filmklasszikus alapján készült játék története szerint Tony túlélte a villájában rendezett mészárlást, és most az ő szerepében kell újra hatalomra törnünk, és leszámolnunk azokkal, akik ellenünk törtek. Ehhez pedig semmitől nem riadhatunk vissza: drogkereskedelem, pénzmosás, bankrablás, minden megengedett. A Scarface-ban erőst fröcsög a vér, úgyogy nem véletlen a 18+-os korhatár!


[FRISSÍTVE!]Ha problémád van a márciusi teljes játékkal!

Hír | 2012.03.19 13:15

A Scarface: The World is Yours futtatásánál a kevésbé szerencséseknek problémái lehetnek a hanggal. De van rá megoldás.

Az Activison ítélkezik a Sierra játékok felett?

Hír | 2008.03.19 20:19

Nehéz lehet most a Sierra fejlesztőinek élete, mivel az Activison állítólag szúrós szemmel méregeti játékaikat.

Tony Montana Wii-n is domborít

Hír | 2007.05.18 21:43

A Godfather utáni csalódást a Scarface pótolta, több-kevesebb sikerrel sikerült átülteti a remek filmes hangulatot játékba is, így érhette meg a játék a 2 milliós eladást, ami már szép eredménynek számít. Hamarosan érkezik a Wii-s verzió is.

[MOVIE] Scarface - A sebhelyes akcióban

Hír | 2006.08.23 11:58

Az E3 óta szinte semmi nem érkezett a Scarface: The World is Yours című akciójátékból. Ezúttal akcióban szemlélhetjük meg Tony Montanát.

Scarface: The World Is Yours OST

Hír | 2006.08.16 23:05

A Sierra bejelentette, hogy a Scarface: The World Is Yours című játékának zenéit az egykori 80-as évek neves előadói szolgáltatják majd, így többek között a Grandmaster Flash, a Run DMC, vagy a Judas Priest és Debbie Harry, ám szerepelni fognak még az eredeti filmből is Giorgio Moroder néhány legendás dallama. Természetesen a fejlesztők nem hagyják ki a mai nagy slágereket sem, ám ezekről és a teljes listáról majd csak a későbbiekben kívánnak bővebb részleteket kiadni. Ám ez még mind semmi, a játékba ugyanis bekerül egy "Mix Tape" nevű funkció, melynek segítségével a játékosok egyedi zeneszámaikat is felhasználhatják majd a játékban, a legkülönbözőbb formákban. “A fejlesztés során arra fókuszáltunk, hogy a játékosnak lehetősége legyen kiválasztani a neki legmegfelelőbb zenét, így szabad választhat a film eredeti zenéjéből, de belehallgathat mai slágerekbe, vagy akár egyedi hangulatot is varázsolhat a játékba.,” tette hozzá Cindy Cook, a Vivendi Games értékesítési igazgatója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)