ScreamRide

ScreamRide kép

A ScreamRide egy vidámpark-építő játék, a Roller Coaster Tycoon spirituális folytatása több, mint 50 pályát és 3 játékmódot kínálva a műfaj szerelmeseinek. Az Engineer játékmódban minél extravagánsabb és izgalmasabb hullámvasutakat kell építenünk, és a környezetet is mi választjuk ki. A ScreamRider módban utazhatunk a különféle hullámvasutakon és irányításunk alá vehetjük a kocsikat, hogy a lehető leggyorsabban menjünk végig a pályán. A harmadik mód a Demolition Expert, ahol a feladatunk robbantgatni, lehetőleg minél magasabb pontért. A játékban szinte minden elpusztítható és egy jól irányzott hullámvasút robbantással akár több házat és felhőkarcolót is a földdel tehetünk egyenlővé. A ScreamRide nem tartalmaz multiplayer módot, de egy online ranglistát igen és pályákat is készíthetünk, majd megoszthatunk vele.


ScreamRide - szédítő a launch trailer

Hír | 2015.02.17 19:31

Még egy kicsit várnunk kell az Elite: Dangeroust is fejlesztő Frontier Developments őrült vidámparkos játékára, de mivel a demót már kipróbálhatjuk, a kiadó nem tartotta vissza a ScreamRide launch trailert.

ScreamRide megjelenés - jön a majdnem-RollerCoaster Tycoon

Hír | 2014.11.16 18:32

A vidámparki látogatókat szívatni már évekkel ezelőtt is jó móka volt, de a ScreamRide-dal még jobb lesz a szerencsétlen, gyanútlan emberek sikolyából táplálkozni. Már tudjuk, mikorra várható a megjelenés.

Gamescom 2014 - ScreamRide bejelentés, vagyis az őrültek vidámparkja

Hír | 2014.08.14 15:03

Xboxra érkezik egy vidámpark-építős játék, méghozzá az őrültebb fajtából. Furcsa móka lesz a ScreamRide.

Screamride - a Microsoft új játéka

Hír | 2014.04.17 12:01

Újabb nevet védetett le a Microsoft. Március óta már ez a harmadik titokzatos projekt, amiről hallunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)