Secret Service

Secret Service kép

A játék Washington DC-ben játszódik az Avatás napján, amelyben a játékos egy Pierce nevű elit ügynököt alakít, akinek feladata, hogy megakadályozzák a fővárosra támadó ellenségek szándékait. A Secret Service a CloakNT nevezetű motort használja, és a középpontban egy fiktív ellenséges ország, Costa Sentava áll az Egyesült Államok ellen. A játékmenet nagyon hasonlít a James Bond és Soldier of Fortune alkotásokhoz, tartalmaz puzzle elemeket is, ahol a játékosoknak hatástalanítani kell bombát, vagy ki kell nyitni egy ajtót. A fegyverekből és animációkból is akadhatnak ismerős darabok, mint például a Sniper, az MP5 vagy a Pistol.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)