Serious Sam 4

Serious Sam 4 kép

Hosszas kihagyás után feltámasztja a Croteam az egyetlen franchise-t, amely miatt a csapat neve még ma is ismerősen cseng. A Serious Sam 4 deklarálta ugyanazokra az építőkockákra támaszkodik, mint korábban elődei, azaz nagyobbrészt nyílt terepen mészárolhatunk le irdatlan mennyiségű ellenséget, miközben a címszereplő macsósnak szánt egysorosait hallgatjuk. Nagy kérdés, hogy mindez mire lehet elég 2020-ban.

Elolvasom a tesztet

Ha valaha jelentett számodra bármit a Serious Sam, ennek a hírnek jó eséllyel örülni fogsz

Hír | 2021.12.07 19:02

Főleg a nosztalgiázni vágyókat boldogíthatja, hogy a Serious Sam 4 minden eddiginél olcsóbban játszható.

Serious Sam 4 teszt - akinek nem cringe, ne vegye magára

Teszt | 2020.10.13 20:01

Eltelt néhány hét a megjelenés óta, időközben vaskos patchek is érkeztek hozzá, de sajnos hiába halogatjuk, lassan szembe kell néznünk a ténnyel, hogy nem lesz már ennél jobb játék a Serious Sam 4. Sóhajtsunk!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)