Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Shadow Tactics: Blades of the Shogun kép

A színes-szagos The Last Tinker: City of Colors fejlesztői ezúttal az 1600-as évek feudális Japánjába repítenek minket, hogy egy egyedi koncepciójú stratégiával idézik meg a Commandos játékok szellemiségét. Öt különleges képességekkel felvértezett, eltérő személyiségű harcossal kell taktikázva lopakodnunk, lopakodva taktikáznunk.

Elolvasom a tesztet

Ingyen szerezhető be a zseniális Shadow Tactics, de nem árt sietni

Hír | 2021.12.13 17:30

A GOG.com-on most bárki lecsaphat a Shadow Tactics: Blades of the Shogunra.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - dobozosan is megjelenik

Hír | 2017.02.19 11:49

Jó hír azoknak a konzolos játékosoknak, akik a mai napig ragaszkodnak a lemezes változatokhoz: a lopakodós játék hamarosan felkerül a boltok polcaira is.

Shadow Tactics: Blades of the Shogun teszt - erre vártak a Commandos-rajongók

Teszt | 2017.02.17 20:25

A Daedalic Entertainment egy felülnézetes, lopakodós, taktikai stratégiával rukkolt elő a Japánban játszódó Shadow Tactics képében és tette mindezt kiadóként, hiszen a fejlesztésért a mókás nevű Mimimi Productions felelt. Elmeséljük, milyen munkát végeztek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)