Shadowrun: Dragonfall

Shadowrun: Dragonfall kép

A Shadowrun Returns kiegészítője, a Shadowrun: Dragonfall 2054-ben játszódik, ahol a technológia már teljesen elmosta a határt az emberek és gépek között. Kíméletlen világ ez, ahol mindennapos az éhezés, ráadásul azt rebesgetik, hogy az ősi sárkány, Feuerschwinge a megfelelő pillanatot várja a visszatérésre és káoszteremtésre. Ekkor csatlakozik be a játékos a csapatával. A Shadowrun: Dragonfall 12 órányi játékidőt, gyönyörű és magas felbontású látványt, egy teljesen új kampányt, különböző képességű és háttértörténű csapattagokat, valamint többek között új fegyvereket, eszközöket és ellenfeleket ígér, de önállóan nem futtatható.


Shadowrun: Dragonfall - önálló játék lesz a DLC-ből

Hír | 2014.07.29 08:01

A Shadowrun Returns kiegészítője hamarosan önállóan futtatható kiadásban is kapható lesz.

Shadowrun: Dragonfall teszt - Berlinben minden csupa móka

Teszt | 2014.06.17 15:45

A Shadowrun Returns kiegészítője új kampánnyal és számos fejlesztéssel hívja fel magára a szerepjátékosok figyelmét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)