Shadowrun Returns

Shadowrun Returns kép

A Shadowrun univerzumát feléleszteni kívánó Kickstarter projekt, melyet maga Jordan Weisman, a Shadowrun társasjáték alkotója indított útjára, hatalmas sikert aratott, így valósulhatott meg a Shadowrun Returns. A több mint 1,8 millió dolláros büdzséből egy csodaszép 2D-s grafikájú, körökre osztott játékmenetű, single-player játék készült, érdekes és mély történettel, érdemleges karakter-fejlődéssel és kihívásokkal teli taktikai harcokkal. A Shadowrun Returns kizárólag a PC, illetve iOS és Android rendszereket támogatja.


Shadowrun - januárban érkezik Kickstarterre az új rész

Hír | 2014.12.26 12:03

A Shadowrun sorozat legújabb része 2015 januárjában startol a Kickstarteren és már azt is lehet tudni, hol fog játszódni az izometrikus cyberpunk móka.

Steam Summer Sale - Planet Explorers és a Shadowrun Returns az új adagban

Hír | 2014.06.21 08:15

Még mindig csak a Summer Sale második napjában járunk és megint itt vannak az új Villámakciók és persze a közönségdíjas játékok is.

Shadowrun: Dragonfall - mehetünk Berlinbe

Hír | 2014.02.28 08:03

A Shadowrun kiegészitője, a Dragonfall végre elérhető a Steamen.

Shadowrun Returns - februárban jön a Dragonfall (videó)

Hír | 2014.01.29 20:35

Jövő hónapban végre megkaparinthatjuk a Shadowrun Returns már régóta ígérgetett első kiegészítő csomagját, a Dragonfallt. A bejelentéshez videó is társult, a cikkben találjátok.

Shadowrun Returns - viszlát DRM!

Hír | 2013.11.14 20:00

A Harebrained Schemes fejlesztőcsapata és a Microsoft hosszas tárgyalások után megegyezett a Shadowrun Returns másolás-védett verziójának újra-kiadásáról.

Shadowrun Returns teszt - sose kezdj sárkánnyal

Teszt | 2013.08.02 20:20

Teszteltük a Shadowrun Returns-t, a felülnézetes taktikai szerepjátékot, amelyet a hosszú évekig méltatlanul elhanyagolt Shadowrun univerzum és szabályrendszer alapján készítettek.

Shadowrun Returns - félórás gameplay

Hír | 2013.07.06 20:00

A Kickstarteren megtámogatott taktikai szerepjáték megjelenéséig már nincs sok hátra, addig is itt egy fél órás játékmenet belőle.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)