Shaun White Skateboarding

Shaun White Skateboarding kép

Az Ubisoft tervei között már régóta szerepelt az a szándék, hogy a lehető legnagyobb szeletet hasítsa ki magának a sportjátékok tortájából. Erre már tett egy kísérletet az amerikai olimpikon, Shaun White nevével felfegyverkezve, ám a havas történet még egy vékony szeletkét sem eredményezett, a legnagyobb jóindulattal is csak egy kóstolónak szánt harapást. A franciák azonban nem adják fel, ismét a huszonéves sportolótól remélve a megváltást a gördeszkázást veszik célba. Könnyed játékmenet, egyszerű irányítás, átalakítható környezet...dióhéjban ennyire számíthatnak majd a Shaun White Skateboarding játékosai.


Shaun White Skateboarding teszt

Teszt | 2010.12.17 15:55

A világot jelentő deszkák (szó szerint)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)