Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster kép

Az SMT3: Nocturne egy keményvonalas, körökre osztott JRPG, ami nem kegyelmez a műfaj újoncainak, és keményen megizzasztja a veteránokat. A világ pusztulása után a démonok közé állva kell eldöntenünk az új civilizáció jövőjét, ahhoz viszont, hogy a szavunk bármit is érjen az új birodalomban erősebbekké kell válnunk és le kell számolnunk a legnagyobb riválisainkkal. Brutális, kegyetlen daráló ez, ahol csak a legjobb és legelhivatottabb győzhet. A mély harcrendszer, a rengeteg taktikai opció, és a féltucat befejezés garantálják a többszöri újrajátszhatóságot, az újrakeverés pedig megkönnyítette a legenda beszerzését és élvezetét.

Elolvasom a tesztet

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster teszt - avagy hogyan keressünk pénzt könnyen?

Teszt | 2021.06.02 17:05

A legnagyobb eredmény, amit az Atlus elért a Nocturne felújításával, hogy rosszabb játék nem lett, csak sokkal drágább.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)