Sid Meier’s Ace Patrol

Sid Meier’s Ace Patrol kép

A Sid Meier's Ace Patrol a 2K Games és a Firaxis Games közös iOS-exkluzív repülős játéka, megbolondítva egy kis Sid Meierrel, akinek neve egyértelmű garancia a sikerre. A körökre osztott stratégiai játékban különböző országok légerejét irányíthatjuk az első világháború idején. A francia, az amerikai, a brit és a német haderő tisztjeként 120 élvezetes küldetésen vehetünk részt a háború négy legvéresebb kampányában. A Sid Meier's Ace Patrol játékmenetében egységeink fejlődnek, idővel új hadmozdulatok válhatnak elérhetővé, ráadásul más játékosokkal is összemérhetjük erőnket a kevésbé részletes multiban.


Sid Meier's Ace Patrol: Pacific Skies - érkezik a folytatás

Hír | 2013.10.22 21:40

Steamre és iOS-re érkezik a közkedvelt Sid Meier's Ace Patrol folytatása, a Pacific Skies.

Sid Meier's Ace Patrol - megjelent PC-re

Hír | 2013.08.28 10:40

Sid Meier eredetileg iOS-exkluzív, igen különleges játéka most PC-re is megjelent, és higgyétek el, érdemes tenni vele egy próbát.

Sid Meier's Ace Patrol teszt - bárányfelhő vérengzéssel

Teszt | 2013.06.28 16:30

Repülős játék egy „csipet” Sid Meierrel; ahogy a mester más játékai, úgy ez sem okozott csalódást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)