Silent Hill: Downpour

Silent Hill: Downpour kép

A Konami kultikus horrorjáték sorozata, a Silent Hill visszatért egy nyolcadik hátborzongató kaland erejéig, ezúttal a cseh Vetra Games fejlesztésében. A Silent Hill: Downpour főhőse a börtönviselt Murphy Pendleton, aki egy szerencsétlen véletlen során kerül történetünk kísértetvárosába, a sokak által rettegett Silent Hill-be. A gyökerekhez hű legújabb rész rengeteg újítást is tartogat a széria kedvelőinek, hiszen ezúttal több beleszólást kapunk karakterünk jellemébe, pontosan úgy, ahogy azt a mai, modern szerepjátékoknál már megszokhattunk. Döntéseink befolyásolják a sztori folyását és annak végkimenetelét. Nem mindegy, hogy kit mentünk ki egy szorult helyzetből, vagy éppen kit hagyunk sorsára utunk során. Mindenesetre félelemből most sincs hiány, hiszen minden ellenünk van, sehol nem vagyunk biztonságban, miközben csak magunkra és véges számú lőszerrel bíró fegyvereinkre számíthatunk a város rémeivel szemben. Ha minden kötél szakad, maradnak a közelharci eszközök, amelyek idővel elhasználódnak, széttörnek, a túlélő horror érzése tehát tökéletesen adott. A Silent Hill: Downpour igazi Silent Hill élményt biztosít a PS3 és XBOX360 tulajdonosok számára, még akkor is, ha nem lett éppenséggel egy hibátlan darab.


A Silent Hill zeneszerzője szerint valami olyan készül, aminek örülni fogunk

Hír | 2021.02.05 09:10

Biztosan nem egy Silent Hill rajongó fogja később számonkérni tőle mostani kijelentését.

Többek között a Silent Hill: Downpour is játszható már Xbox One-on

Hír | 2016.10.14 08:00

Szépen növekszik az Xbox One-on játszható Xbox 360-as játékok listája. Ezúttal egy klasszikus horror is a listára került.

A Silent Hill játékok producere elhagyja a Konamit

Hír | 2013.01.24 17:14

Többek között a legutóbbi öt Silent Hill játékért felelős Tomm Hulett immár máshol folytatja karrierjét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)