Silent Hunter Online

Silent Hunter Online kép

A Silent Hunter Online a Silent Hunter széria legújabb darabja. A játékot a Ubisoft Blue Byte fejleszti és valamikor 2013-ban lesz elérhető. Az új SH-t böngészőn keresztül játszhatjuk majd megjelenése után és a játékos a második világháborús hadszíntéren vezethet majd egy U-boatot. Ha úgy érezzük majd, hogy magányosak vagyunk a tengeren, 4 játékossal co-op módban is játszhatunk majd. A hírek szerint, a PvP szerelmesei is kamatoztathatják majd tudásukat ugyan is a gépi ellenfeleken kívül, játékos társainkkal is megküzdhetünk majd, bár erről még nincs hivatalos információ. Az viszont bizonyos, hogy a PVE részen, minden játékos a német oldalhoz fog csatlakozni és a szövetségesekkel kell majd megküzdenünk.


Silent Hunter Online - Hamarosan indul a béta!

Hír | 2012.08.20 20:01

Már úton a Silent Hunter Online zárt bétája, az érdeklődők elkezdhetnek rá jelentkezni!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)