Skate 2

Skate 2 kép

Öt év telt el a Skate-ben történt események óta. A dolgok megváltoztak. Hősünk megjárta a börtönt, San Vanelona városa pedig egy hatalmas természeti katasztrófa áldozata lett. Nehéz idők voltak ezek, de úgy néz ki, hogy rendbe jöttek a dolgok, deszkás barátunk ugyanis kiszabadult, a várost pedig egy nagy befektetőcég, a Mongo Corp teljesen újjáépítette. Nosza, ugorjunk is be mindennek a közepébe! A Skate 2 most is egy élőszereplős videóval nyit, az új kisfilmben pedig ezúttal a szabadulás pillanatait élhetjük végig. Lassan körbeutazunk a fegyintézetben, rövid életképek segítségével megismerkedünk a fogvatartottakkal, képbe kerül pár smasszer, aztán nyílik a kapu, hősünk pedig megteszi első lépéseit a szabad világban. New San Vanelona több kerülete is teljesen megváltozott, lettek kevésbe deszkás-barát helyszínek, és olyanok is, amik tele vannak mindenféle klassz akadályokkal. A szívem azt diktálja, hogy ezeket a részleteket hagyjuk meg inkább a felfedezés örömének, most beszéljünk inkább az új tulajdonságokról. A civilek ezúttal igyekeznek elugrani előlünk, radikálisan lecsökkentve ily módon az összeütközés esélyét, sőt lehetőségünk van belekapaszkodni az autókba is, plusz lendülethez jutva segítségükkel.


Skate 2 letölthető tartalmak: Rob Dyrdek's Fantasy Plaza

Hír | 2009.02.19 17:41

Neves professzionális gördeszkázó által megálmodott csúszkacsarnokkal bővíthetjük kedvenc Skate 2 helyszíneiket.

Skate 2 - Teszt

Teszt | 2009.02.16 16:44

Éveken át a Tony Hawk játékok voltak „A” gördeszkás játékok. A Skate azonban minden felforgatott. Félcső… azaz górcső alá vettük a második részt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)