Skater XL

Skater XL kép

Ha már az EA sokáig nem csinált új Skate-et, az Easy Day Studios felszívta magát, és megpróbálta megmutatni, milyen egy jó, valósághű deszkás játék. Mára már nem akkora a deszkás játékok közönsége, mint a 2000-es évek elején volt, de még mindig van egy lelkes, hangos csoport, amely vágyik arra, hogy hallja a deszka csattogását, a csontok törését. Őket 2020-ban többen is megpróbálják kiszolgálni: például az Easy Day, mely részben a Skate élményét kívánta elhozni, különös hangsúlyt fektetve a trükkök végrehajtásának módjára. A Skater XL-ben ugyanis a deszkás két lábát egy-egy analóggal irányítjuk, és így hajthatjuk végre a trükköket.

Elolvasom a tesztet

A Skater XL egyik achievementjét több mint 100 napba telik feloldani

Hír | 2020.08.06 15:18

Az Easy Day Studios komoly kihívás elé állította a trófeagyűjtőket.

Skater XL teszt - belebukni egy kickflipbe

Teszt | 2020.08.03 17:20

Egy lelkes amatőr csapat felszívta magát, meg akarta csinálni az új Skate-et, ha már az EA nem tette, de csak az első lépésig sikerült eljutnia.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)