SkyDrift

SkyDrift kép

Az XBLA, PSN és Steam kínálatában megtalálható SkyDrift játékmenetében a valós repülési modellt felváltotta az adrenalinpumpáló versenyek és jófajta lövöldözések, a magyar származású Digital Reality kitett magáért a fejlesztés során. A szóban forgó alkotásban valós alapokon nyugvó, mégis fiktív repülőkkel kergetőzhetünk változatos táj fölött, akadályokkal és power-upokkal telezsúfolt versenypályákon. Az előttünk lévő pilóták gépeit megpróbálhatjuk erőből legyorsulni, de akár le is lőhetjük őket, a kondenzcsíkunkat kóstolgató lemaradóknak pedig légi aknákkal és egyéb meglepetésekkel kedveskedhetünk.


SkyDrift teszt

Teszt | 2012.07.25 18:20

Igazi árkád repülőverseny, amiben elképzelt gépekkel versenyzünk szűk helyeken, powerupokat gyűjtve és használva.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)