Slender: The Arrival

Slender: The Arrival kép

Az internetes mémből játékká érett Slender Man megkapja a maga folytatását Slender: The Arrival és abban biztosak lehetünk, hogy a jéghideg félelem továbbra is borzolja majd a hátunkon a szőrt. A horror jellegzetes jegyeiből táplálkozó második rész a Blue Isle Studios fejlesztőinek elmondása alapján lényegében az eredeti sztori hivatalos újragondolása, amely a játékosokat olyan rémisztő játékélménnyel szolgálja ki, ami még a kötélidegzetű felhasználókat is parázásra késztetheti. A Slender: The Arrival (PC, PS3, X360 ÉS Mac OS X) szebb látványt, több tartalmat, több szintet és összetettebb sztorit ígér a számunkra, csak aztán igyekezzünk ne összetörni a monitort egy-egy jelenetnél!


Slender: The Arrival - hamarosan újgenerációs konzolokon is

Hír | 2015.02.27 10:33

PC-n és az előző generációs gépeken nagy népszerűségnek örvend a rémisztő idegen, így nem meglepő, hogy hamarosan benéz PS4-re és Xbox One-ra is.

Slender: The Arrival - hamarosan konzolokon is

Hír | 2014.09.08 21:17

A rémisztően jól öltözött idegen közel egy éve riogat Steamen, hamarosan pedig a nappalikba is beköltözik, a játék ugyanis nemsokára elérhető lesz az előző generációs masinákon.

Két lány Slender Man nevében késelte meg osztálytársát

Hír | 2014.06.03 08:38

Amerikai kislányok tizenkilenc késszúrással igyekeztek végezni az egyik osztálytársukkal, mondván Slender Man valóságos és ő kérte őket, hogy végezzenek a lánnyal.

Slender: The Arrival - extrákkal érkezik a rémület konzolra

Hír | 2014.01.09 06:40

Nincs messze már a jól öltözött idegen borzalmas érkezése. Az első negyedévben már a konzolosok is élvezhetik a címet.

Slender: The Arrival - érkezik Steamre

Hír | 2013.10.22 08:25

Az elmúlt pár év egyik legnépszerűbb horror játéka lassan megérkezik a Valve boltjába és több rettegést ígér, mint eddig bármikor.

Slender: The Arrival - halloweenre érkezik a para a Steamre

Hír | 2013.10.15 10:00

Kis baráti emlékeztető: a méltán népszerű indie horrorjáték még ebben a hónapban érkezik a Steamre és egy kis új tartalmat is kap.

Slender: The Arrival - béta lehetőség és előrendelői akciók

Hír | 2013.02.11 16:15

A nyurga, jól öltözött alakra épülő horror játékot az előrendelők már a megjelenés előtt kipróbálhatják a ma induló béta teszt formájában.

Slender: The Arrival - a para első screenshotjai

Hír | 2012.09.24 09:55

Az internetes mémből játékká kifejlődött Slender Man továbbra sem hagy békén minket, és a készülő folytatásból két screenshottal ingerel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)