Snow

Snow kép

Ezúttal a kábítószer kereskedők világába csöppenünk, ahol minden vele járó tevékenységben részünk lesz, az előállítástól, a terjesztésen át a pénzmosásig. A kábítószercsempészet fénykorában járunk, a feladatunk pedig egy jól működő kokainbirodalom felépítése, amire összesen 10 évünk van, 1975 és 1985 között. A hatékonyság növelésére kiépíthetjük saját hálózatukat az amerikai drogpiacon, Kolumbiában és Mexikóban, a szervezet hatékony fejlődéséhez össze kell válogatnunk a megfelelő embereket, hogy a kis üzletbol drogkartell legyen. A cselekmény nem lineáris, a kerettörténetet pedig korábban már látott, képregény-szerű átvezetok mutatják be.


Snow - márciusban startol a zárt béta

Hír | 2015.01.16 10:00

A nyílt világú síelős játék korai változata nemsokára letölthető lesz. Érdemes mielőbb sorba állni a bétakulcsért, mert az kap előbb, aki gyors volt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)