Sonic Mania

Sonic Mania kép

A Sonic Mania a Sega Mega Drive-ra megjelent klasszikus platformer újragondolt változata, amelyet igazi rajongók készítettek. A fejlesztőcsapatokat a legnagyobb Sonic-rajongók választották ki, a felújításért pedig az a Christian Whitehead felelt, aki magad is számos korábbi Sonic játék felújított portján dolgozott már. A fantasztikus pályatervezéssel, remek zenékkel, hangulatos látvánnyal és a korábbi Sonic játékokhoz teljesen hű játékmenettel érkező Sonic Mania pontosan az a cím, amire a rajongók hosszú évek óta várnak.

Elolvasom a tesztet

Egy Sonic témájú Lego szett jelenhet meg, ha elegen szavazzák meg

Hír | 2019.02.26 19:45

Egy rajongó tervezte a remekül kinéző készletet, és ha elegen szavaznak rá a Lego hivatalos oldalán, akkor akár valóra is válhat.

Sonic Mania teszt - vissza a gyökerekhez

Teszt | 2017.11.10 13:35

Klasszikusokat idéz a legújabb Sonic játék, mégis tud többet mutatni a nosztalgiánál.

Sonic Mania - a PC-s modolhatóságnak hála minden Knucklesszé változott

Hír | 2017.09.18 11:40

Nem biztos, hogy megköszönjük a Sonic Mania moddolhatóságát. Legalábbis akkor megfontolandó a lehetőség, amikor a közösség a gyűrűket is pici Knuckles modellekre cseréli.

Újabb játékban törték fel a Denuvót, csak 8 napig bírta a másolásvédelem

Hír | 2017.09.05 17:06

Mivel a rajongók egyébként is csak a megjelenés után tudták meg, hogy a Denuvo egyáltalán bekerült a játékba, elég nagy volt a felháborodás.

Jó lett a Sonic Mania, de a PC-s verzió így is sokakat felhúzott

Hír | 2017.08.31 08:30

Ugyan sok csalódást keltő rész után a Sonic Mania végre sikeresnek bizonyult, a PC-s port néhány technikai részlete számos rajongónál kiverte a biztosítékot.

Sonic Mania - lehet, hogy kiderült a megjelenési dátum

Hír | 2017.05.28 15:01

A Sega hivatalosan még nem tette közzé a tervezett megjelenés pontos napját, de egy elég hitelesnek látszó forrásnál már megjelent a dátum.

Sonic Mania - Knucklesé a főszerep a legújabb trailerben

Hír | 2017.05.15 13:32

A Sega retró hangulatú platformere késni fog ugyan, de remélhetőleg megéri többet várni rá.

Késik a Sonic Mania, megvan a Project Sonic 2017 neve

Hír | 2017.03.17 12:04

A Sega kedvenc kék sündisznója hamarosan újra rohangálni fog, bár később mint szeretnénk. Viszont legalább jön a Sonic Forces is.

Sonic Mania - Nintendo Switchen is futni fog a kék sündisznó

Hír | 2017.01.13 10:13

A Sonic sorozat gyökereit ünneplő Mania nem csak a jelenlegi konzolokra érkezik, de Nintendo Switchre is befut majd.

Sonic Mania - minden rajongó imádni fogja ezt a gyűjtői kiadást

Hír | 2016.10.17 20:25

A Sonic rajongóknak és a nosztalgiázni vágyóknak most egy jó hírt hozunk, a Sonic Mania Collector's Edition előrendelésére nem csak a tengerentúlon lesz lehetőség.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)