Soul Hackers 2

Soul Hackers 2 kép

A Soul Hackers 2 papíron az 1998-as Shin Megami Tensei: Devil Summoner: Soul Hackers című kult klasszikus folytatása, amit a Persona 5 és az SMT széria alkotó hoztak tető alá. A helyszín a távoli jövő Japánja, ahol úgynevezett Devil Summonerek járják a világot, és próbálják megoldani az egyszerű emberek problémáit. Az emberiség ugyanakkor a tudta nélkül a pusztulás felé halad, amit barátaink oldalán kell megakadályoznunk. A körökreosztott harcrendszer mély és taktikus élményt kínál, és két bevetés között lehetőségünk van a barátainkkal lógni és mélyebb kapcsolatokat kiépíteni, mielőtt szembenéznénk a világ legdurvább fenyegetéseivel.

Elolvasom a tesztet

Soul Hacker 2 teszt - az Atlus harmadik versenylova

Teszt | 2022.08.29 16:20

A Shin Megami Tensei és a Persona sikerei után a legendás JRPG óriás most megpróbál valami újat felépíteni. A kérdés az, hogy sikerült-e neki.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)