South Park: The Fractured but Whole

South Park: The Fractured but Whole kép

A zseniális South Park: The Stick of Truth folytatásában a srácok fantasy karakterek helyett szuperhősök bőrébe bújnak. Korábban mágusokkal, tündékkel és hasonló műfajbeli lényekkel találkozhattunk, miközben minden lépésünknél egy utalásba botlottunk valamelyik korábbi South Park epizódra, de a folytatás témája már egészen más. A Parker - Stone páros nem csak a vicces címadásával hívta fel a figyelmet a The Fractured but Whole névre keresztelt részre (kis segítség: a but Whole-t butthole-nak ejtjük), de azzal is, hogy egy népszerű témát elevenítenek fel: a kis pöcsösök szuperhősökként szállnak szembe Coon (Cartman) vezetésével a gonosz Káosz Professzorral (Butters), de mindezt már nem az Obsidian, hanem a Ubisoft San Francisco fejlesztésében teszik.

Elolvasom a tesztet

E3 2015 - érkezik a South Park: The Fractured but Whole!

Hír | 2015.06.16 00:11

Meglepetéssel indul a Ubisoft E3 2015-ös konferenciája. South Park: The Fractured but Whole bejelentés!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)