Space Hulk

Space Hulk kép

A Space Hulk a Warhammer 40,000 univerzumába helyezett, hasonló nevű taktikai társasjáték PC-re, Mac-re és iOS eszközökre szánt adaptációja. A körökre osztott stratégia története a Sin of Damnationre épül és egy Blood Angel nevű, űrgárdistákból álló kivégzőosztagot irányítva kell megtisztítanunk egy elhagyatottnak tűnő, ám annál életveszélyesebb űrhajót, amelyen igazából hemzsegnek a génorzók (genestealerek). A 12 küldetést különböző nehézségi szinten kínáló egyjátékos küzdelem mellett a kooperatív módban is kipróbálhatjuk magunkat, hogy mire vagyunk képesek, ekkor az ellenfeleinket egy másik játékos irányítja.


Space Hulk: Deathwing - új képek érkeztek

Hír | 2014.05.24 09:29

Gyorsan nézzétek meg ezeket az új Space Hulk képeket, mielőtt még ideérne a Genestealer horda!

Space Hulk teszt - Warhammer 40,000 egy szűk folyosón

Teszt | 2013.09.27 08:30

Megérkezett a Space Hulk, a Warhammer 40,000 klasszikus táblajátékának adaptációja, ennek örömére jól le is teszteltük.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)