Spider-Man

Spider-Man kép

Az Insomniac Games PlayStation 4-re készített Pókember játéka, amelyben Peter Parker egy nyitott New Yorkban lengedezve szállhat szembe a gonoszokkal. A Spider-Man egyik különlegessége, hogy nem csupán a főhőst, de a mellékkaraktereket is irányíthatjuk, így például a riporterként tevékenykedő Mary Jane-t is.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: The Heist

Spider-Man: The Heist kép

Az új Spider-Man játék első sztorialapú DLC-jében, Pókember újra összefut egykori kedvesével, a Fekete Macskával, aki természetesen ismét valami rosszban sántikál. A The Heist nemcsak a történetet bővíti ki, hanem egy új ellenséges frakciót és extra feladatokat is pakol a játékba. A három órás kaland viszont még nem az új sztori végét jelenti, a történet a következő DLC-ben folytatódni fog.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: Turf Wars

Spider-Man: Turf Wars kép

A Turf Wars az Insomniac-féle Marvel's Spider-Man második DLC-je, amelyben Kalapácsfej és az általa vezetett maffiacsapat le akarnak számolni a többi bandával, ez pedig káoszt és pusztulást jelent Pókember hőn szeretett városának, így a hálószövőt irányítva és Yuri Watanabe századossal kiegészülve állíthatjuk meg a főgonoszt (olyan új jelmezeket használva, mint például a Vaspók-ruha).

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: Silver Lining

Spider-Man: Silver Lining kép

Az Insomniac-féle, PlayStation 4-exkluzív Spider-Man játék harmadik sztorialapú DLC-jében visszatér az alapjátékban megismert Silver Sable, aki igyekszik visszaszerezni a tőle ellopott cuccokat, Pókembernek pedig új, nem várt szövetségesek segítségével kell New York lakóit megóvni. A Silver Lining nemcsak a történetet bővíti ki, hanem új mellékküldetéseket és ruhákat is pakol a játékba.

Elolvasom a tesztet

Marvel's Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered kép

A 2018-ban megjelent Marvel's Spider-Man feltuningolt változata, amely a PlayStation 5 erősebb hardverének képességeit igyekszik kihasználni, ennek köszönhetően továbbfejlesztett fényekkel, tükröződéssel, árnyékokkal és karaktermodellekkel, ray tracing és 60fps támogatással, a DualSense kontroller haptikus visszacsatolásának és a konzol 3D hangzásának kihasználásával, valamint egyéb fejlesztésekkel (például több NPC és kocsi rajzolódik ki a távolban) rendelkezik.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man - se mikrotranzakció, se 60 fps

Hír | 2018.04.04 22:04

Nemcsak a bejelentési dátumot, hanem néhány egyéb részletet is elárult a Sony a Spider-Man kapcsán, így jó és rossz hírek is jutottak a rajongóknak.

Spider-Man - leleplezték a gyűjtői kiadást

Hír | 2018.04.04 18:39

Természetesen ebben is lesz szobor. Bár hogy pontosan milyen, azt egyelőre nem hajlandó elárulni a kiadó.

Spider-Man megjelenés - tudjuk, mikor jön az év egyik legjobban várt játéka

Hír | 2018.04.04 17:10

Végre kiderült, mikor tér vissza a legendás hálószövő.

Spider-Man - holnap kiderül a megjelenési dátum, de addig is akad néznivaló

Hír | 2018.04.03 21:50

Már nagyon várjuk az új Spider-Man játékot, de egyelőre még megjelenési dátumot sem kaptunk. Holnap viszont végre kiderül, meddig kell türelmesnek lennünk.

Kiszivárgott a Spider-Man megjelenési dátuma?

Hír | 2018.01.26 21:35

Egy viszonteladó oldalán bukkant fel a játék, borítóképpel és megjelenési dátummal együtt.

PSX 2017 - gameplay jelenetek és érdekességek a Spider-Man játékból

Hír | 2017.12.10 10:15

Az Insomniac játékáról a fejlesztők meséltek a PlayStation Experience-en, miközben vadonatúj részleteket láthattunk a játékmenetből.

Spider-Man - nyílt világban szövögetjük a hálónkat

Hír | 2017.11.03 11:30

Az Insomniac Games épp azzal van elfoglalva, hogy leszállítsák a legjobb Pókember játékot, ami valaha született, erre pedig minden esélyük meg is van.

Spider-Man - Mary-Jane is játszható karakter lesz

Hír | 2017.10.31 22:30

Úgy tűnik, hogy az Insomniac játékában nem csak Peter Parkert irányítjuk majd.

Spider-Man - gyönyörű 4K-s képeken Pókember és Peter Parker

Hír | 2017.10.31 16:00

A Sony Paris Games Weekes előadásának egyik legjobb pillanata volt, amikor újra láthattuk mozgásban az Insomniac Games által fejlesztett Pókember játékot, amelyet most néhány lenyűgöző 4K-s pillanatképen is megcsodálhatunk.

Spider-Man - Peter Parker áll az új trailer középpontjában

Hír | 2017.10.30 18:01

A Paris Games Weeken ismét megmutatta magát az Insomniac Spider-Man játéka, az új trailer pedig az akció mellett a sztoriból is adott némi ízelítőt - jelmez nélkül is láthatjuk a szuperhőst.

Spider-Man - na de mi van Peter szerelmi életével?

Hír | 2017.07.18 12:19

Egy idősebb, tapasztaltabb, felnőttebb Pókembert ismerhetünk meg a PS4-es játékban, így már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy kivel éli felnőtt életét a kedvenc queensi falmászónk. A rajongók most alighanem megtalálták a választ.

Gyönyörű koncepciós rajzokat kaptunk a PlayStation 4-es Spider-Manből

Hír | 2017.07.17 10:24

Az Insomniac fejlesztői a D23 expón meséltek egy kicsit a játékról, a prezentációt pedig pár lenyűgöző képpel is megtámogatták.

Spider-Man - egy hordányi animátor dolgozik a mozgáson

Hír | 2017.07.06 13:34

Nem véletlen, hogy a Marvel's Spider-Man videókon olyan folyamatos és menő Pókember mozgása. Az Insomniac Games külön figyelmet fordít a játék ezen részére.

Spider-Man - nem egy kezdő hálószövő lesz a főszereplő

Hír | 2017.07.03 08:15

Az Insomniac játékában Peter Parker már régóta védelmezi a várost, tehát nem egy zöldfülű szuperhőst kapunk majd.

Spider-Man - bejárhatjuk a várost, lesznek melléktevékenységek

Hír | 2017.06.22 20:37

Azzal is megelégedtünk volna, ha az új Pókember játékban kötött pályákon játszhatunk, de az Insomniac ennél többet tervez.

Spider-Man - más ruhákba is bújtathatjuk Pókembert

Hír | 2017.06.16 20:36

A képregények és különböző feldolgozásaik jó néhány különböző jelmezbe bújtatták már Pókembert, amik közül valószínűleg több is feltűnik az Insomniac Spider-Man játékában.

Spider-Man - senkit nem lehet majd megölni

Hír | 2017.06.15 16:09

A PS4-es Pókember játék készítői is ügyelnek arra, hogy a főszereplő legfeljebb cselekvésképtelenné tehesse ellenfeleit, és ne dobhassa le például egy toronyház tetejéről.

E3 2017 - minden eddiginél részletesebb lesz a Spider-Man játék

Hír | 2017.06.14 13:01

Szabadon bejárható város, egyedi, csavaros sztori és Peter Parker, mint Pókember. Új részletek derültek ki az Insomniac játékáról.

Vélemény: a Spider-Man játék trailere egy képregényrajongó szemével

Hír | 2017.06.13 17:00

Hatalmasat ütött a Sony konferenciáján a Spider-Man gameplay trailer, de a Marvel képregények széleskörű ismerte nélkül lehet, hogy pár részlet felett elsiklottatok. Most segítünk és kiemelünk minden érdekes apróságot.

E3 2017 - az új Spider-Man trailer minden, amire vágytunk

Hír | 2017.06.13 04:03

Nem okozott csalódást a Sony és az Insomniac Games, hiszen a tavalyi bejelentés után az idei E3-as eseményen hosszabban is megmutatta magát az új Pókember játék.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)