Spider-Man

Spider-Man kép

Az Insomniac Games PlayStation 4-re készített Pókember játéka, amelyben Peter Parker egy nyitott New Yorkban lengedezve szállhat szembe a gonoszokkal. A Spider-Man egyik különlegessége, hogy nem csupán a főhőst, de a mellékkaraktereket is irányíthatjuk, így például a riporterként tevékenykedő Mary Jane-t is.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: The Heist

Spider-Man: The Heist kép

Az új Spider-Man játék első sztorialapú DLC-jében, Pókember újra összefut egykori kedvesével, a Fekete Macskával, aki természetesen ismét valami rosszban sántikál. A The Heist nemcsak a történetet bővíti ki, hanem egy új ellenséges frakciót és extra feladatokat is pakol a játékba. A három órás kaland viszont még nem az új sztori végét jelenti, a történet a következő DLC-ben folytatódni fog.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: Turf Wars

Spider-Man: Turf Wars kép

A Turf Wars az Insomniac-féle Marvel's Spider-Man második DLC-je, amelyben Kalapácsfej és az általa vezetett maffiacsapat le akarnak számolni a többi bandával, ez pedig káoszt és pusztulást jelent Pókember hőn szeretett városának, így a hálószövőt irányítva és Yuri Watanabe századossal kiegészülve állíthatjuk meg a főgonoszt (olyan új jelmezeket használva, mint például a Vaspók-ruha).

Elolvasom a tesztet

Spider-Man: Silver Lining

Spider-Man: Silver Lining kép

Az Insomniac-féle, PlayStation 4-exkluzív Spider-Man játék harmadik sztorialapú DLC-jében visszatér az alapjátékban megismert Silver Sable, aki igyekszik visszaszerezni a tőle ellopott cuccokat, Pókembernek pedig új, nem várt szövetségesek segítségével kell New York lakóit megóvni. A Silver Lining nemcsak a történetet bővíti ki, hanem új mellékküldetéseket és ruhákat is pakol a játékba.

Elolvasom a tesztet

Marvel's Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered kép

A 2018-ban megjelent Marvel's Spider-Man feltuningolt változata, amely a PlayStation 5 erősebb hardverének képességeit igyekszik kihasználni, ennek köszönhetően továbbfejlesztett fényekkel, tükröződéssel, árnyékokkal és karaktermodellekkel, ray tracing és 60fps támogatással, a DualSense kontroller haptikus visszacsatolásának és a konzol 3D hangzásának kihasználásával, valamint egyéb fejlesztésekkel (például több NPC és kocsi rajzolódik ki a távolban) rendelkezik.

Elolvasom a tesztet

Spider-Man PS4 - még nem biztos, hogy idén jön

Hír | 2017.04.04 09:13

Miután a Marvel egyik illetékese azt állította, 2017-ben megjelenik a PS4-es Pókember játék, az Insomniac is reagált - viszont nem egyenes tagadással.

Spider-Man - még idén megjelenik az Insomniac játéka

Hír | 2017.04.03 13:22

Legalább egy ütős PlayStation-exkluzív játékot már biztosan kapunk az őszi szezonban.

A fejlesztőcsapat nagyon bizakodó a Spider-Man játék kapcsán

Hír | 2017.02.26 10:35

Reményeik szerint új játékukkal meg tudják mutatni, miért is Pókember az egyik legmenőbb szuperhős.

Spider-Man PS4 - nem mostanában számíthatunk rá

Hír | 2016.07.07 13:00

Bár az új Pókember játék E3-as trailere a játékmenetet ábrázolta, ez nem jelenti azt, hogy hamarosan meg is fog jelenni az Insomniac fejlesztése, arra még várnunk kell.

Folyamatosan érkeznek az infók a készülő Spider-Man játékról

Hír | 2016.07.01 17:48

Bár a bejelentésen és az azt kísérő traileren kívül nem volt nagy hírverés az Insomniac Spider-Man játéka körül, a fejlesztő készségesen válaszolgat a rajongók kérdéseire.

Spider-Man PS4 - amit a videóban láttunk, az a játék volt

Hír | 2016.06.20 20:24

Az E3 alatt mutatták be az új Spider-Man játék első előzetesét. Mint kiderült, nem csak egy látványos animációt raktak elénk.

E3 2016 - az új Spider-Man játék csak a kezdet

Hír | 2016.06.14 23:47

A Marvel határozott célja, hogy minőségi, kiemelkedő játékokhoz adja licenceit. Az új Pókember után további címek is jöhetnek.

E3 2016 - Spider-Man játékot készít az Insomniac Games

Hír | 2016.06.14 04:06

PlayStation 4-re jön a legújabb Pókember játék, mely az Insomniac Games műhelyében készül, és az új Pókember szerepel benne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)