Spider-Man: Web of Shadows

Spider-Man: Web of Shadows kép

A Spider-Man: Web of Shadows-ban Venom, kedvenc Pókemberünk gonosz másolata most visszatér, hogy galád és pókember-ellenes terveit sikeresen véghezvigye. Természetesen ehhez lesz egy-két szava hálószövögető főhősünknek és más természetfeletti lényeknek, akik vállvetve harcolnak majd mellettünk, vagy Venommal ellenünk. Feltűnik például Wolverine, vagy Black Cat is, s míg utóbbihoz romantikus szál fűz, előbbihez furcsa lenne, ha az fűzne... Ellenségeink sem lesznek egyedül, Venom mellett megtapasztalhatjuk Rhino, Vulture, Electro és Kingpin is.


Spider-Man: Web of Shadows - a 2013/08-as GameStar teljes játéka

Hír | 2013.08.06 12:00

Az augusztusi GameStar augusztus 22-én, csütörtökön érkezik hozzátok rengeteg friss címmel és Spider-Man: Web of Shadows teljes játékkal. Pókemberkedünk kicsit.

GSTV Kvízjáték 11 - Spiderman: Web of Shadows

Hír | 2009.04.17 15:22

Elérkeztünk a 11. GSTV Kvízjátékhoz. Szaladjon mindenki játszani!

Spider-Man: Web of Shadows - Comic-Con 08 Trailer

Hír | 2008.07.28 22:49

Hétvégén véget ért az idei san diego-i összeröffenés, azért még mindig szállingóznak a három napos rendezvényen bemutatott videók.

Spider-Man: Web of Shadows - Harc égen és földön

Hír | 2008.06.23 19:07

A Spider-Man: Web of Shadows újraértelmezi az eddigi Pókember játékok harcrendszerét. Erről számolnak be most a készítők

Spider-Man: Web of Shadows - Behálózva

Hír | 2008.06.10 12:21

Befutott néhány képkocka a közkedvelt Pókember legújabb kalandjából, amely majd' minden létező platformra megjelenik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)