Splatterhouse

Splatterhouse kép

Az árkádrendszerekre 1988-ban megjelent Splatterhouse cselekményében az enyészetből visszatért Rick elrabolt szerelmét kutatja egy elvetemült parapszichológus kísérleteinek helyszínéül szolgáló elhagyatott kastélyban. A feldolgozásban csavarintanak a Splatterhouse történetén: Rick és Jennifer paranormális eseteket kutatva érkeznek egy elhagyatott kastélyba. A kastélyban lakó gonosz démonok üdvözlésképpen elrabolják Jennifert, Ricket pedig - a főhőst - kibelezik. A szerelem azonban nem ismer határokat, így Rick feltámad, és halála után ugyan kicsit rondább, mint volt, de új formájában sokkal hatásosabb ellenfele a gaz ellenségnek. Elindul, hogy felkutassa szerelmét, és csak rajtunk múlik a siker.


Splatterhouse - idén Halloween-kor érkezik

Hír | 2010.05.26 14:02

A Halloween-nek soha nem a cukorkagyűjtögetés volt a lényege

Splatterhouse - vér és metál

Hír | 2010.05.25 15:31

Új, pónikban szegény videó látott napvilágot a Splatterhouse-ból.

Splatterhouse - Megjelenését elhalasztották jövőre

Hír | 2009.06.22 17:17

A fejlesztőváltás következményeképpen valamikor 2010-ben számíthatunk a Splatterhouse feldolgozás megjelenésére.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)