Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated kép

A 2003-as Battle for Bikini Bottom felújított, kibővített kiadása. A kritikusok nem voltak oda a 2003-ban megjelent Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottomért, viszont óriási anyagi siker lett, és a speedrunner közösségben is sok rajongóra talált. A THQ Nordic emiatt gondolta úgy, hogy szükség van a Rehydrated alcímet kapott remake-re, mely felújított látvány és javított animációk mellett kínálja a klasszikus élményt. A Purple Lamp Studios egy kétfős többjátékos móddal is kibővítette, melyben Spongyabobnak és barátainak a robot Tunyacsáppal kell megküzdeniük.

Elolvasom a tesztet

Mobilokra is megjelenik a nagy sikerű SpongyaBob remake

Hír | 2021.01.04 12:20

A lenyűgözően hosszú címmel megáldott SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom - Rehydrated hamarosan új platformokat is meglátogat, és a lehető legbarátságosabb monetizációs megoldással érkezik.

Egymillió példány fogyott a Spongyabob remake-ből, kelendő a Destroy All Humans is

Hír | 2020.08.13 18:19

A SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydratednek alig több mint egy hónap kellett, hogy elérje ezt a mérföldkövet.

Vajon mit jelenthet, hogy egy 2016-os játék volt a második legkelendőbb a héten?

Hír | 2020.06.29 14:25

Ráadásul ez a 3DS-re megjelent Bravely Second: End Layer, ami simán lenyomta a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake-jét.

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated teszt - egy kicsit gömbölyűbb nadrág

Teszt | 2020.06.22 17:01

A kritikusok nem dicsérték túl, a játékosok viszont a mai napig imádják a Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottomot, így nem kérdés, hogy jó ötlet volt elkészíteni a remake-et - a minőségét látva meg pláne.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)