Star Wars: Starfighter

Star Wars: Starfighter kép

A Star Wars: Starfighter egy 2001-ben megjelent űrhajó-szimulátor játék, mely természetesen a LucasArts szárnyai alól került ki. Az akkoriban jónak számító grafika és a Star Wars univerzum rendesen beszippantotta a játékost. Háromféle hajóval irthattuk az ellenséget, különböző fegyverekkel. Negatívuma talán egyedül a silány konzolos átirat volt, de a játékélmény kárpótolta a játékosokat. A legfrissebb hírek szerint a Star Wars: Starfighter második része már úton van, de hivatalos időpontról még nem tudni. Az már biztos, hogy X360 és PS 3-ra érkezik a játék, de hogy a PC-sekkel mi lesz, arról egyelőre nincs hír.


Star Wars - két klasszikus is visszatérhet

Hír | 2015.04.02 08:01

Március 31-én korhatár besorolást kapott két Star Wars klasszikus, ráadásul egy olyan platformon, amire korábban nem jelentek meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)