Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition

Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition kép

A Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition az eredetileg csak konzolra megjelent Star Wars: The Force Unleashed PC-s átirata, ami az irányítást leszámítva teljesen megegyezik az eredeti játékkal. A Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-ben annak lehetünk tanúi, amint egy ifjú Sith padawan Darth Vader nagyúr tanításainak hatására a Sötét Oldal harcosává válik. Az Ultimate Sith Edition egyik nagy vívmánya a DMM technlógia, aminek révén nagyfokú pusztíthatóság is került a játékba. Star Wars rajongóknak és a TPS-nézetű kaszabolós játékok szerelmeseinek remek választás- immáron PC-re is.


Akciós Force Unleashed a Steamen

Hír | 2010.04.16 10:36

A hétvégén olcsó pénzért beszerezhető a LucasArts legújabb Star Wars játéka.

Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition - Teszt

Teszt | 2010.02.16 18:08

A bejelentés után majd' két héttel már a kezünkben tarthatjuk a játékot 2009. november archív

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)