Starbound

Starbound kép

Újabb indie gyöngyszem a láthatáron: a Chucklefish Games kaland és szerepjátékos elemeket tartalmazó platformere, a Starbound egy olyan játék, amiben egy véletlenszerű algoritmussal generálódik a környezet, az ellenség, a fegyverek és minden más tartalom is. A Terraria-hoz hasonló alkotásban hat játszható faj, kooperatív mód, ellenségektől hemzsegő dungeonok, egy átgondolt craft rendszer, boss harcok, mezőgazdasági, vadászati és túlélési mechanikák, multiplayer mód és még sok más tartalom kapott helyet, amit a folyamatos ingyenes frissítések egészítenek ki PC, PlayStation 4 és PS Vita platformokon egyaránt.


Starbound - gyerekmolesztálás miatt áll a fejlesztés

Hír | 2014.02.11 12:59

A Starbound fejlesztői a hatóságokhoz fordultak, miután megtudták, hogy a játékukat valaki arra használja, hogy fiatalkorú játékosokat zaklasson szexuálisan.

A Starbound fejlesztői új játékon dolgoznak

Hír | 2014.02.07 13:00

A Chucklefish bejelentette, hogy a sci-fi játékon túl már egy másik projekttel is foglalkoznak. Egy második csapat fog dolgozni rajta, és lehet, hogy lesznek benne kalózok.

Starbound - nem csak javítunk, fegyverkezünk!

Hír | 2014.01.15 10:00

Az indie sikerjátékhoz hamarosan érkezik egy frissítés, ami nem csak bugokat javít, de új fegyvereket és játékmódokat is hoz magával.

Starbound - elstartolt a béta és jött egy új trailer is

Hír | 2013.12.05 10:40

Elstartolt a Starbound bétája, Steamen már csatlakozhattok is a játékhoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)