State of Decay: Year-One Survival Edition

State of Decay: Year-One Survival Edition kép

A State of Decay: Year-One Survival Edition az eredetileg PC-re és Xbox 360-ra kiadott, Undead Labs-féle zombis túlélő-horror felturbózott változata, amely tisztességes összeállítást nyújt azoknak, akik eddig vonakodtak a sandbox zombivadászat kipróbálásától vagy csak bővített formában szeretnének újrázni. A felújított kiadásokhoz hűen a Year-One Survival Edition 1080p-ben, nagyobb felbontású textúrákkal, fényeffektekkel, javított animációkkal, finomított játékmenettel, nagyobb látótávolsággal és átdolgozott kezelőfelülettel, továbbá új járművekkel, fegyverekkel, küldetésekkel és arhievementekkel hozza el nekünk az alapjáték és a két megjelent kiegészítő, a Lifeline és a Breakdown által nyújtott páratlan élményt.


State of Decay: Year One Survival Edition - dobozos kiadást kap a PC-s változat

Hír | 2016.07.01 11:24

A folytatás megjelenése előtt a PC-s arcokat még felzárkóztatják a fejlesztők. A dobozos kiadásban minden benne lesz, amire csak szükségünk lehet.

State of Decay: Year One Survival Edition teszt - az apokalipszis visszavár

Teszt | 2015.06.08 20:20

Az Undead Labs sandbox zombivadászatra invitál minket egy minden DLC-vel megpakolt, felújított kiadás erejéig, ami egy virgonc zombi is lehetett volna, de megrekedt a lézengő élőhalott szintjén.

State of Decay Year One Survival Edition - ilyen lesz a felturbózott világvége

Hír | 2015.03.20 11:39

Az Undead Labs megmutatta, milyen újdonságok lesznek a State of Decay Year One Survival Edition csomagban. A péniszek már kimaradnak.

State of Decay: Year-One Survival Edition megjelenés - PC-re is, itt a dátum

Hír | 2015.01.20 18:40

A Microsoft bejelentette a State of Decay remaster megjelenési dátumát, továbbá azt, hogy pontosan mit hoz a Year-One Survival Edition a PC-seknek és Xbox One-osoknak.

State of Decay - Xbox One változat bejelentve (videó)

Hír | 2014.08.29 17:28

Az Undead Labs „teljesen váratlanul” bejelentette a State of Decay Xbox One-os verzióját, ami a hagyományos extrák mellett új tartalmakat is kínál majd.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)