Steel Division: Normandy 44

Steel Division: Normandy 44 kép

Az Act of War és Wargame címekről ismert Eugen Systems a Paradox Interactive teljes támogatásával szeretné megtapasztaltatni a játékosokkal a második világháborús, több nézőpontból is levezényelhető kőkemény ütközeteket, amelyek során olyan autentikus élménnyel kívánják gazdagítani őket, amiket nem egyhamar felejtenek el. A keményvonalas RTS-ben több mint 400 különböző egységet vethetünk be számos ismert világháborús helyszínen, miközben teljesítjük a kampány kihívásait vagy éppen részt veszünk a 10v10 meccseket is felvonultató többjátékos módban.


Kudarcba fulladt az Eugene Systems fejlesztőinek sztrájkja

Hír | 2018.04.12 21:01

Hiába szállítottak le egy remek stratégiai játékot és hiába álltak ki magukért, az Eugen Systems munkatársait semmibe vette a vezetőség.

Steel Division: Normandy 44 - lesz fizetős kiegészítő és ingyenes tartalmak is

Hír | 2017.09.07 07:10

Az Eugen Systems bemutatta a második világháborús stratégiájuk, a Steel Division: Normandy 44 legelső kiegészítőjét, a Second Wawe-et, valamint beszámolt arról is, hogy milyen ingyenes csomagokkal készülnek a közeljövőben.

Steel Division: Normandy 44 megjelenés - kiderült, mikor mehetünk a frontra

Hír | 2017.04.06 13:55

A Paradox Interactive nemcsak, hogy bejelentette a Steel Division: Normandy 44 megjelenési dátumát, de egy új trailer kíséretében a Deluxe Edition kiadást is bemutatta.

Steel Division: Normandy 44 - így fog kinézni a frontvonal

Hír | 2017.03.31 12:57

A R.U.S.E. fejlesztői nem kevesebbet ígérnek következő stratégiájukkal, minthogy belecsöppentenek minket a második világháború ütközeteinek kellős közepébe, a legújabb trailer pedig bemutatja, hogy még soha ennyire nem lehettünk parancsnokok, mint most.

Steel Division: Normandy 44 - a Paradox visszavisz bennünket a második világháborúba

Hír | 2017.03.02 10:08

A R.U.S.E. fejlesztői egy autentikus élményt és kőkemény stratégiát ígérnek. Gyengéknek itt helye nincs.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)