Stranded: Alien Dawn

Stranded: Alien Dawn kép

A Surviving Mars és a Tropico fejlesztőinek sci-fi játékában négy túlélő sorsát kell egyengetnünk egy idegen bolygón, folyamatosan menedzselve az igényeiket és szükségleteiket, valamint megvédeni őket a faunától. Az új környezetben minden felfedezésre, kikutatásra, hasznosításra vár, és csak rajtunk áll, hogyan vágunk neki.

Elolvasom a tesztet

Stranded: Alien Dawn teszt - a túlélésért vívott harc még sosem volt ilyen nyugis

Teszt | 2023.04.29 20:31

A Surviving Mars és a Tropico széria készítőinek újdonságában idegen bolygókon kell megvetnünk a lábunkat, ez pedig földöntúli élményeket tartogat.

Hamarosan megjelenik a chilles túlélőjáték, a Stranded: Alien Dawn

Hír | 2023.03.24 00:30

Bejelentette a Frontier, hogy meddig kell várnunk az újdonságára.

Bármilyen hihetetlen, a túlélésért folytatott küzdelem ellazít

Hír | 2022.10.31 14:16

Kipróbáltuk a Surviving Mars és a Tropico játékok fejlesztőinek újdonságát, a Stranded: Alien Dawnban egy ismeretlen planétán kell életben maradnunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)