Styx: Master of Shadows

Styx: Master of Shadows kép

Styx, az első goblin betör Akenash tornyába, hogy ellopja egy Világ-Fa szívét és ezzel egy kisebb vagyonra tegyen szert. Ez nem lesz számára könnyű, hiszen a fa jól el van rejtve és a hatalmas toronyban rengeteg ellenség ólálkodik, akik megakadályozhatják ebben. A Styx: Master of Shadows egy ízig-vérig lopakodós játék, amelyben egy minden hájjal megkent goblint irányítunk, aki mestere a lopakodásnak, a lopásnak és a gyilkolásnak. Styxnek legjobb barátai az árnyékok lesznek, amik elrejtik őt a kíváncsi szemek elől és varázsképességek is segítik a célja elérésében.

Elolvasom a tesztet

Styx: Master of Shadows - már magyarul is játszható

Hír | 2015.05.07 14:06

Mi jobb egy goblin Hitmannél? Ha magyar felirattal ellátva játszhatunk azzal a goblin Hitmannel. Megérkezett a Styx: Master of Shadows honosítása.

Styx: Master of Shadows - jön a folytatás

Hír | 2014.12.28 14:17

A világ elsőszámú enyveskezű goblinjának folytatást hozott a karácsony, de szigorúan mikulássapka nélkül.

Styx: Master of Shadows teszt - goblinnak lenni még nem volt ilyen jó

Teszt | 2014.12.14 15:22

Ritkán van goblin a középpontban, olyan pedig, ami Sam Fishert és bármelyik asszaszint is lealázza lopakodásban még inkább párját ritkítja. Éppen ezért érdemes odafigyelni a Cyanide játékára.

Styx: Master of Shadows - nyakunkon a megjelenés, itt a launch trailer

Hír | 2014.10.05 12:18

A Cyanide Studios játékában lopakodnunk, rabolnunk és gyilkolnunk kell, mindezt egy apró zöld csínytevő bőrébe bújva. Hát nem csodálatos?

Styx: Master of Shadows - így szemétkedhetsz goblinként (videó)

Hír | 2014.02.13 19:40

Kaptunk egy hangulatos trailert a Game of Thrones RPG-t is fejlesztő Cyanide Studio legújabb játékához, melyben pillanatokat láthatunk abból, hogy milyen lesz goblinnak lenni.

Styx: Master of Shadows bejelentés - a goblinnal ki lesz?

Hír | 2014.01.27 08:00

A Styx: Master of Shadows-ban egy alattomos, kleptomániás, gyilkos goblin bőrébe bújhatunk. Ez elég jól hangzik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)