Super Mario 64 DS

Super Mario 64 DS kép

A Super Mario 64 DS az 1996-os, Super Mario 64 remake-je, mely Nintendo 64 platformon volt elérhető. Amerikában és Japánban már 2004-ben megjelent, míg Európába csak 2005-ben érkezett. A Super Mario 64 DS -t frissített grafikával, új karakterekkel és multiplayer módokkal, valamint minijátékokkal egészítették ki. A történet szerint meg kell mentenünk Peach Hercegnőt Bowser-től. A játék befutott, díjakat nyert, valamint a játékosok egyik kedvencévé vált. Méltó felújítása egy régebbi játéknak, ritka az ilyen. Próbáld ki Te is!


Super Mario 64 HD - a Nintendo letiltotta az ingyenes HD demót

Hír | 2015.04.01 13:33

Bár nekünk is tetszett a Super Mario 64 HD demója, az örömünk nem lehet teljes, ugyanis a Nintendo szerint jogsértést követett el a készítő. Sajnos már nem elérhető a projekt.

Super Mario 64 - két új világcsúcs

Hír | 2012.03.02 12:13

Jó az öreg a háznál - avagy vannak olyan klasszikusok, amelyeket nem lehet megunni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)