Super Mario Bros All Star Collection

Super Mario Bros All Star Collection kép

2010 Október 7 - Itt egy újabb ok az ünneplésre Super Mario 25. születésnapja alkalmából! 2010. december 3-án kerül a boltokba egy különleges gyűjtemény a Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition. A Nintendo Wii-re megjelenő születésnapi csomag minden idők legnépszerűbb NES (Nintendo Entertainment System) platformra megjelent Mario játékaival és számtalan extrával örvendezteti meg az olasz vízvezeték-szerelő és a videojátékok rajongóit. A Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition tartalmaz egy Super Mario All-Stars lemezt, melyre olyan klasszikusok kerültek fel, mint a Super Mario Bros., a Super Mario Bros. 2, a Super Mario Bros. 3 és a Super Mario Bros.: The Lost Levels. Együtt, egyetlen lemezen most négy klasszikus Mario kalandra csaphatnak le a rajongók és újra átélhetik a régi izgalmakat Nintendo Wii-n, akik pedig korábban lemaradtak róla, itt az alkalom, hogy felfedezzék maguknak Mario utánozhatatlan világát. Super Mario Bros All Star Collection Super Mario Bros All Star Collection


RETRO85 - A nyolcvanas-kilencvenes évek népszerű informatikája

Hír | 2010.11.11 17:50

Akiket érdekel, milyenek voltak a videojátékok a nyolcvanas-kilencvenes években, annak érdemes kilátogatnia eme rendezvényre.

Európába is jön a díszdobozos Super Mario All Stars!

Hír | 2010.10.07 15:44

Nem kell tovább irigykednünk a japánokra, nálunk is kapható lesz az a gyönyörű díszdoboz, mely kellemes nosztalgiát varázsol minden Mario rajongó szívébe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)