Super Paper Mario

Super Paper Mario kép

A Super Paper Mario egy szerepjáték (RPG), amit az Intelligent Systems fejlesztett, és a Nintendo adott ki. Eredetileg Nintendo GameCube-ra fejlesztették, de végül Wii-re jelent meg. A játékmenet a Paper Mario-sorozat és a Super Mario Bros. játékok elemeiből ál össze. A korábbi Paper Mario játékokkal szemben a Super Paper Mario nagyobb hangsúlyt fektet platformer és gondolkodtató feladatokra, mint a szerepjáték jellegére. Ez a sorozat harmadik játéka. A Super Paper Mario egy szerepjáték, platformer elemekkel. A játékosnak pályákon kell áthaladni úgy, hogy közben gondolkodtató feladatokat old meg, és ellenségekkel harcol. A játék 32 pályára és 8 fejezetre van osztva, amik közül mind egy egyedi helyen, külön "dimenzióban" játszódik. A játék legfőbb célja összegyűjteni a 8 "Pure Heart"-ot ("Tiszta Szívet"), amik közül fejezetenként lehet egyet megszerezni, és mindegyik a következő fejezethez való hozzáférést engedélyezi. A különböző fejezetek területeire egy központi városból, "Flipside"-ból lehet eljutni.


Négy új Nintendo játék kerül leárazásra

Hír | 2011.08.16 19:00

Négy Nintendo játékot vásárolhattok meg olcsóbban hamarosan.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)