Super Smash Bros. Brawl

Super Smash Bros. Brawl kép

A Super Smash Bros. sorozat legújabb része ezúttal is a Nintendo történetének leghíresebb karaktereit állítja egymással szembe, hogy egymással megküzdve döntsék el, ki a keményebb. Mario, Link, Donkey Kong és társaik mellé azonban ezúttal Solid Snake és Sonic is csatlakozik, tovább színesítve a felhozatalt. A hosszú töltési idő ellenére a kritikusok egyöntetűen felmagasztalták, de a Super Smash Bros. Brawl legnagyobb pozitívuma egyértelműen a zenéje. Többen is az év verekedős játékának választották.


Super Smash Bros. - "Otacon, egy gorillát látok nyakkendőben"

Hír | 2008.03.18 19:19

Solid Snake élete nem mindennapi: két lábon járó tankok, vámpírok, nehezebb napokon pedig pokémonok és kék sündisznók...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)