Tales from Deep Space

Tales from Deep Space kép

Az Amazon játékfejlesztő divíziója, az Amazon Game Studio Android és iOS készülékekre szánta Tales from Deep Space című kalandjátékát, melynek saját világa van, saját földönkívüli lényekkel. A történet főhőse egy E névre hallgató utazó ügynök, aki az egyik űrállomáson teljesen véletlenül elcseréli a bőröndjét CASI-val, a robottal. Elindulnak hát együtt, hogy megkeressék az elveszett poggyászt, miközben azt is kiderítik, hogy a helyi Meekek miért tervezik a zendülést. Csak úgy teljesíthetik az előttük álló kihívásokat, ha összedolgoznak és bevetik saját, egyedi képességeiket, ráadásul egy gombnyomással bármikor válthatunk közöttük. Mivel a Tales from Deep Space lételeme a mókázás, ezért drámai pillanatok helyett inkább vicces momentumokra érdemes számítani ettől az aranyos és tartalmas címtől, amely sokkalta több egy átlagos mobiljátéknál.

Elolvasom a tesztet

Tales from Deep Space teszt - kalandok az űrben

Teszt | 2015.11.19 21:02

Az Amazon Game Studio új játéka egy meglepően ötletes és tartalmas cím, ami sokkal több, mint egy átlagos mobiljáték.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)