Tales from the Borderlands: Catch a Ride

Tales from the Borderlands: Catch a Ride kép

A Tales from the Borderlands bebizonyítja, hogy ha két olyan tehetséges stúdió fog össze, mint a Telltale Games és a Gearbox Software, akkor egy olyan kalandjáték születik, ami a Borderlands univerzum legizgalmasabb történetét meséli el epizodikus tálalásban. A sztori közvetlenül a Borderlands 2 után veszi fel a fonalat, ahol két merőben eltérő karakter (Rhys és Fiona) szemszögéből követhetjük az eseményeket és hol az egyikkel, hol a másikkal haladunk előre. A Tales from the Borderlands: Catch a Ride című fejezetében felbukkan a rettegett bandavezér, Vallory, és Athena is jóval nagyobb szerepet kap, de a főszereplő továbbra is a széria védjegyének számító humor.

Elolvasom a tesztet

Tales from the Borderlands: Catch a Ride teszt - ennél jobb már nem nagyon lehet

Teszt | 2015.09.08 20:21

Immár negyedik epizódjánál tart a Telltale Games kalandjátéka, amely a Gearbox univerzumán alapul. A harmadik rész kétség kívül a csapat egyik legjobb, ha nem a legjobb játéka

Tales from the Borderlands: Episode 3 - megjelent, itt a launch trailer

Hír | 2015.06.24 09:25

A Tales from the Borderlands: Episode 3 megjelenés előtti utolsó trailerét úgy rakta össze a Telltale, hogy emlékeztessen minket rá, miért is imádjuk a szériát.

Tales from the Borderlands: Episode 3 - megvan a dátum, új képeket kaptunk

Hír | 2015.06.11 19:10

Tovább folytatódnak Rhys, Fiona, Vaughn, Sasha és Loader Bot kalandjai, a Tales from the Borderlands harmadik epizódja az E3 után egy héttel érkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)