Tales from the Borderlands: Zer0 Sum

Tales from the Borderlands: Zer0 Sum kép

Mi történik akkor, ha két olyan tehetséges csapat, mint a Telltale Games és a Gearbox Software összefog? Hát egy olyan kalandjáték születik, mint a Tales from the Borderlands. Az epizodikus történet közvetlenül a Borderlands 2 sztorija után veszi fel a fonalat, ahol két merőben eltérő karakter (Rhys és Fiona) szemszögéből követhetjük az eseményeket és hol az egyikkel, hol a másikkal haladunk előre. A Tales from the Borderlands egyaránt kölcsönzött elemeket mindkét stúdió címeiből, így az epizodikus formátum, a dialógusrendszer és a döntéseink következményei mellett helyet kapott benne a Borderlands játékok képregényes stílusa, humora és természetesen a felszedhető tárgyak is. Utóbbi legnagyobb érdekessége, hogy ezeket a lootokat a Borderlands franchise többi részében is használhatjuk. Az első rész címe: Zer0 Sum.


Kiszivárgott egy Tales from the Borderlands videó, folytatás jöhet

Hír | 2020.03.18 16:06

Kiszivárgott egy videó, amely nem csupán az első részről mesél, de a folytatásról is.

Tales from Borderlands - trailert kapott a dobozos kiadás

Hír | 2016.04.28 07:11

Akik még nem szerezték be a Tales from the Borderlandset, vagy csak a polcra is fel szeretnék pakolni, azok számára van egy jó hírünk: trailerrel hangolódhatunk a hamarosan megjelenő dobozos kiadásra.

Tales from the Borderlands - jön a dobozos kiadás!

Hír | 2016.04.11 12:52

Jó hír azoknak, akik még nem szerezték be a Tales from the Borderlandset, hogy mostantól nem csak digitálisan juthatnak hozzá a játékhoz.

Tales from the Borderlands - ingyenes lett az első rész, és tudjuk, mikor jön az ötödik

Hír | 2015.10.08 18:10

A Telltale Games bejelentette a Tales from the Borderlands ötödik, egyben utolsó epizódjának megjelenési dátumát, és egyúttal ingyenessé tette az első részt.

Tales from the Borderlands: Zer0 Sum teszt - határvidék újratöltve

Teszt | 2015.02.12 20:43

A Telltale Games újraértelmezte a Gearbox Software népszerű sorozatát, avagy megszületett az epizodikus Borderlands.

Tales from the Borderlands launch trailer - már most imádjuk

Hír | 2014.11.26 11:59

Egy nappal a PC-s megjelenés után befutott a Tales from the Borderlands launch trailere, a hangulat pedig magáért beszél.

Tales from the Borderlands megjelenés - már tudjuk mikor jön

Hír | 2014.11.25 11:38

Vége a találgatásoknak, ugyanis a Telltale Games hivatalosan is bejelentette, hogy mikor jön a Tales from the Borderlands első epizódja, a Zer0 Sum.

Tales from the Borderlands - ilyen Borderlands-t még nem láttatok

Hír | 2014.11.22 13:12

A legújabb fejlesztői naplóban nem annyira a Telltale, mint inkább a Gearbox munkatársai mesélnek a játék történetéről, és arról, hogyan illik a franchise-ba egy ennyire másfajta játék.

Tales from the Borderlands - kaptunk egy új trailert, érdekesen alakul az árazás

Hír | 2014.11.14 14:00

A Telltale Games következő nagy dobásával kapcsolatban sok kérdés merült fel, melyekre egy új videóban adnak választ a fejlesztők.

Tales from the Borderlands - új képek és infók a Telltale játékából

Hír | 2014.05.05 18:59

Új képekkel, érdekes újdonságokkal és egy hozzávetőleges megjelenési dátummal is gazdagodott a Telltale Games készülő játéka.

Tales from the Borderlands - részletek a két főszereplőről

Hír | 2014.03.10 10:50

Újabb részleteket tudtunk meg a Telltale és a Gearbox együttműködésében készülő Borderlands spin-offról. Érdekes lesz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)