Tales of Xillia

Tales of Xillia kép

Liese Maxia világában a szellemi és emberi sík teljes harmóniában él egymással, ezt a dolgot pedig egyetlen ott élő ember vagy lény sem furcsállja.A Tales of Xillia Két főszereplője, Jude Mathis és Milla Maxwell még gyerekek, alig múltak tizenöt évesek, ezért a játékot nagyban az ő spirituális infantilizmusok uralja. A fiú inkább fizikailag erősebb, lány karakterünk pedig gyógyító és spirituális képességekkel bír. Eleinte ketten kalandozhatunk, de később csatlakozik hozzánk Alvin, egy zsoldos katona, Leia Rolando Jude fiatalkori barátja, Ellise egy félénk karakter beállítottságát hozza, Rowan pedig a tapasztalt és idős bölcsként szegődik mellénk. A Tales of Xillia története azért olyan fantasztikus, mert teljesen a szereplőgárda tagjai között lévő kapcsolatokon alapul, mi alakítjuk a sztorit. A harc adja a játék alapját, kettős tagolású harcrendszerrel van dolgunk; amíg mi harcolunk addig a társaink a háttérből nyújtanak segítséget (gyógyítás, fegyverek). Mindenképpen a csapaton belüli együttműködésre kell törekednünk, mi felelünk majd a többiekért, mi adjuk ki nekik a parancsot.


Tales - nem jöhet minden játék nyugatra

Hír | 2013.10.27 17:00

A Namco Tales Studio szeretné, ha a sikeres JRPG sorozat minden darabját elhozhatnák a nyugati piacra is, de erre sajnos nincs lehetősége. Jó oka van, hogy miért.

Tales of Xillia 2 - Launch trailer

Hír | 2012.10.29 11:05

Japánul tudó JRPG rajongóknak ajánljuk leginkább a legújabb Tales játék launch trailerét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)