Tearaway Unfolded

Tearaway Unfolded kép

A 2013-ban Playstation Vitára megjelent Tearaway Playstation 4-re felturbózott változata. A Tearaway Unfolded a "kistestvéréhez" képest, hosszabb és tartalmasabb történettel látogat el az új generációra és a játékban alkalmazott megoldások teljes mértékben kihasználják a DualShock 4 kontroller képességeit. A játékban két karakter, egy fiú és egy lány közül kell választanunk és vele kell eljuttatnunk egy üzenetet a címzettnek. Egy bájos papíralapú világban kell helytállnunk, hogy minden elég gördülő akadályt legyőzve, elérjük célunkat.


Tearaway Unfolded Special Edition - majdnem tökéletes a gyűjtői kiadás

Hír | 2015.08.19 19:29

A Media Molecule leleplezte a Tearaway Unfolded Special Edition kiadását, amiben a játék mellett a lehető legjobb ajándék található. Van viszont egy nagy csavar.

Tearaway Unfolded PS4 hands-on előzetes - a papírmasé csoda

Hír | 2014.12.06 21:00

Nem hittük volna, hogy úgy jövünk el egy londoni brutális címeket felsorakoztató preview rendezvényről, hogy egy papírmasé PS Vita-játék PlayStation 4-es verziója miatt izgulunk a legjobban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)