Tekken 5

Tekken 5 kép

A Tekken széria ötödik elemét köszönthetjük a Tekken 5 személyében, s ugyancsak neves szám a franchise évfordulója is, tudniillik ez a tizedik. Magas szintre helyezett harcok sorát teljesíthetjük be, közel 33 karakter segítségével, újakkal és régiekkel egyaránt (melyek között akadnak természetesen olyanok is, akiket fel kell oldanunk). A Tekken 5 nem csupán a harcokban kiemelkedő, de grafika szempontjából is megállja a helyét, nem beszélve az egyjátékos mód szépségeiről, és a végső ellenfelek szilárdságáról.


Előzményfilmet kap a 2010-es Tekken

Hír | 2012.05.19 16:52

Bár a két éve megjelent Tekken film finoman szólva sem mondható sikeresnek, a készítők úgy döntöttek, hogy újra próbálkoznak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)