Terminator Salvation

Terminator Salvation kép

A Terminator Salvation az azonos címen készülő mozifilm előzményeit dolgozza fel. A film eseményei előtt két évvel játszódó játékban John Connor bőrébe bújva kell győzelemre vezetnünk az emberiséget. A lerombolt föld, az elképesztő körülmények között élő túlélők elkeseredett harca nyomasztó hangulatot teremt. A Terminator Salvation egy igazi pörgős akciójáték, melyben TPS nézetben oszthatjuk ki az ellent. Mivel az emberek nem bírják olyan jól a gyűrődést, mint a gépek, a Gears of Warból megismert fedezékrendszernek nagy hasznát vehetjük.


Terminator: Salvation - Teszt

Teszt | 2009.09.15 13:43

Az azonos című film elkerülhetetlen játékadaptációja GameStar 2009/06 archív

Terminator Salvation - Vissza az egész!

Hír | 2009.05.21 11:37

Visszahívják a Terminator Salvation PC-s változatának példányait az észak-amerikai üzletekből

Terminator: Salvation - Döcögve indul

Hír | 2009.05.20 13:13

Akármennyire is Terminator rajongó valaki, egyelőre ne szaladjon a boltba, hogy megvegye a Terminator: Salvation című játékot.

Terminator Salvation - Zúzós trailer érkezett

Hír | 2009.04.11 19:05

Nem kell már sokat aludni, hogy a mozi után a gép elé is leüljünk és a Terminator Satvation -ban John Connor személyében győzelemre (?) vezessük az emberiséget.

Terminator Salvation rendermozi

Hír | 2009.03.31 13:42

Az azonos címmel készülő mozifilm játékváltozatából futott be egy egész hangulatosra sikeredett renderelt filmecske.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)