The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man kép

Ha egy képregényből filmet készítenek, akkor ahhoz egy videójáték is dukál, így az A csodálatos pókember (The Amazing Spider-Man) sem kerülhette el a sorsát: a Beenox és az Activision közös együttműködésének köszönhetően bárki, aki rendelkezik a szükséges platformok valamelyikével, az újragondolt Pókember bőrébe bújhat. A játék nem a film eseményeit dolgozza fel, hanem egyfajta epilógusként szolgál. A történetet nem más, mint a Battlestar Galactica sorozattal elhíresült Seamus Kevin Fahey jegyzi. A sztori szerint az Oscorp vállalat új vezére, Alister Smythe Dr. Curt Connors jegyzeteit használva még több fajt kíván keresztezni, ami, mint tudjuk, már az első alkalommal sem sült el túl jól. Az új torzszülöttek elárasztják Manhattan városát, így a Pókemberre vár a feladat, hogy megküzdjön többek között Rhinóval, a Skorpióval és a Fekete Macskával.


A csodálatos Pókember a Wii U-t is behálózza

Hír | 2012.10.15 20:07

Jövő tavasszal a The Amazing Spider-Man játékadaptációja a Nintendo új konzoljára is ellátogat majd.

Pókhálós lesz a PC - elrajtolt a The Amazing Spider-Man

Hír | 2012.08.10 17:54

A mai naptól PC-n is élvezhetjük Peter Parker legújabb kalandját.

The Amazing Spider-Man: az első 20 perc játékmenet

Hír | 2012.07.03 11:00

Peter Parker egy 20 perces játékmenet videóban örvendeztet meg minket a pókhálón való lengedezéssel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)