The Binding of Isaac

The Binding of Isaac kép
  • Fejlesztő: Team Meat
  • Kiadó: Valve
  • Platform: PC
  • Stílus: Akció, Egyéb, Kaland
  • Korhatár: 16+

A nehézségéről elhíresült Super Meat Boy atyai, Edmund McMillen és Florian Himsl készítették el a The Binding of Isaac-et a Newgrounds támogatásával, mely a Humble Indie Bundle keretében a Voxatronnal egyidőben jelent meg, 2011-ben. Az enyhén beteges, de annál szórakoztatóbb játékban egy Isaac nevű kisfiút játszunk, aki megszállottan vallásos anyja elől menekül, mert kedves anyukája egy hang győzködésére jobb létre akarja szenderíteni. Így kénytelenek vagyunk a ház pincéjébe menekülni, ahol az alvilág összes létező szörnyén kell átverekednünk magunkat (mert ugye mindenkinek ez van a pincéjében). A Binding of Isaac stílusát tekintve rougelike; ez annyit tesz, hogy véletlenszerűen generált környezetben kalandozunk, és ha egyszer meghalunk, akkor kezdhetjük a legelejéről. Ennek a véletlen-gépezetnek, és a több száz begyűjthető fejlesztésnek hála a játék meglepően hosszú ideig maga elé tudja kötni a játékosait (ráadásul minden egyes végigjátszás új lehetőségeket és szinteket nyit meg).


The Binding of Isaac: Afterbirth+ - gyönyörű füzetet kapott a Switches változat

Hír | 2017.03.20 11:49

Jó látni, hogy néhányan még a digitális játékok korában is ápolják a hagyományokat és foglalkoznak a dobozos kiadásokkal.

Ez Satoru Iwata egyik legfurcsább megidézése

Hír | 2015.12.08 07:47

A The Binding of Isaac: Rebirth fejlesztői meg akartak emlékezni a júliusban elhunyt zseniről, ezért őt tették meg a játék napi küldetésének főszereplőjévé.

The Binding of Isaac: Afterbirth megjelenés - Halloweenre pont meglesz

Hír | 2015.09.08 13:48

Az új Binding of Isaac kiadás rengeteg tartalommal bővíti az év egyik legfurább játékát, és pont akkor érkezik, amikor kell.

Humble Bundle - újabb játékcsomag szinte ingyen

Hír | 2014.01.24 11:45

Újabb pofás csomaggal tért vissza a Humble Bundle bolhapiac, gyakorlatilag fillérekért bővülhet ismét gyűjteményünk.

Gamescom 2013 - érkezik az új Binding of Isaac

Hír | 2013.08.21 17:20

Végre új infókat kaphattunk a The Binding of Isaac remake-jéről, ráadásul a végleges verzió megjelenéséről is beszéltek a fejlesztők.

Steam Indie Spring Sale - itt a tavasz, itt van újra

Hír | 2013.03.22 20:00

Az egy hetes akciósorozatban független fejlesztők alkotásait szerezhetjük be féláron, vagy még olcsóbban.

The Binding of Isaac a Super Meat Boy dizájnerétől

Hír | 2011.07.19 17:54

A Team Meat-től függetlenül készül a Super Meat Boy dizájnerének új játéka.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)