The Chronicles of Narnia

The Chronicles of Narnia kép

A C. S. Lewis könyvsorozata alapján készült, Walt Disney Pictures filmre épülő játék, Narnia fagyott világába visz el minket, amit a gonosz FEhér boszorkány örök téllel súlytott. Aslan pedig, a hatalmas oroszlán, Narnia igazi ura egy ősi próféciát hív segítségül. Ez a jövendölés lesz a végzete négy fiatalnak a mi világunkból, Peter, Susan, Emund és Lucy együtt harcolnak a Fehér boszorkány teremtményei ellen, hogy megmentsék Narnia-t. Minden karakter egyéni fegyverzettel és harci képességekkel rendelkezik, többjátékos módban pedig mind a négy irányítható. A játékélményt a filmből vett jelenetek és zene, valamint rejtett, exkluzív tartalom teszi teljesebbé.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)