The Chronicles of Narnia: Prince Caspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian kép

A Narnia krónikái – amúgy egész jól sikerült – film sem kerülhette el végzetét, játékot csináltak belőle, majd egy igazán övön aluli térdtechnikával folytatást is készítettek hozzá. A film népszerű lett, a játék maga viszont egy gyönyörűen megtervezett, de szörnyen sekélyes alkotás, amit pusztán azért hoztak létre, hogy a mozijegy-DVD-gyorséttermi menü-plüssállat-videojáték spektrum minden szeletét lefedjék.


The Chronicles of Narnia: Prince Caspian - Teszt

Teszt | 2009.04.05 16:38

Újabb akció-kalandjáték a népszerű film nyomán. Nagyon jó is lehetett volna, nem is csúnya – de sajnos a múzsák épp másfelé jártak.

[KéPZ] Narnia újabb krónikái

Hír | 2007.07.13 16:36

Narnia Krónikái folytatódnak, hisz a mozikban nagy sikerrel vetített film első része után már a második rész, a The Chronicles of Narnia: Prince Caspian munkálatai zajlanak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)